„Engeded a gyerekeidet piálni?” – népharag zúdult a felelőtlen anyára – Videó!





Az anyuka igen szabadelvűen neveli tinigyermekeit, olyannyira, hogy az már több hozzászólónak is szúrta a szemét és nem is hagyták szó nélkül.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.13.
gyereknevelés

Nagy port kavart annak az amerikai anyukának a története, aki egy TikTok-videóban fejtette ki, hogy mennyire lazán kezeli fiatal gyermekei neveltetését. A Metro beszámolója szerint az édesanya, a következő négy szabállyal borította ki a követőit:

Az anyuka nem ragaszkodik az öleléshez és a puszihoz, de ha szívből jön tőlük, akkor szívesen elfogadja Fotó: Shutterstock

Évek óta engedi a gyermekeit káromkodni, persze egy bizonyos keretek között. Állítása szerint az internet világában elkerülhetetlen, hogy ne lássanak trágár szavakat, ezért nem érdemes finomkodni. Ezzel egy szülőnek együtt kell élnie.

Casara ugyanilyen engedékeny akkor is, ha valamelyik tinédzser gyereke felönt a garatra egy buliban. Ha valamelyikük felhívja őt, ő egyből kocsiba pattan és szó nélkül elmegy érte. Másnap természetesen a dolgot megbeszélik, de leszidni nem fogja őket, mert nincs az a tini, aki ne csinálna ilyet, és jobb, ha hozzászokik, hogy hibázhat, de annak következményei vannak. A nő állítása szerint, hogy gyermekei tanuljanak a hibáikból.

Az anyuka nem teszi kötelezővé a gyermekei számára, hogy öleljék vagy puszilják meg őt. Ez az édesapjuk esetében is így van. Örül, hogyha ez a számukra spontán jön, de semmit nem szabad erőltetni. Egy tizenévesnek tiszteletben kell tartani az intimszféráját.

Casara a továbbtanuláskor is engedékeny

Nem várja el tőlük már tinikorukban, hogy most tudják mik szeretnének lenni, ha felnőnek. Ha tovább akarnak tanulni, rendben van, de ha nem, akkor ezt sem szabad erőltetni.

Emellett Casara és férje szabadon beszélgetnek a gyerekeikkel a szexről, a lányaikkal a menstruációról, és a lányoknak már egész kiskoruk óta engedik, hogy sminkeljék magukat.

A videó nagyon megosztotta a kommentelőket.

Íme néhány közülük:

Engeded a gyerekeidet piálni? Talán drogozni is? És ettől vagy olyan menő?” – írta az egyik hozzászóló.

Ez az! Ha a gyerekeidnek titkolóznia meg sumákolnia kell, az a legrosszabb. Jól csinálod, hogy ilyen nyitott vagy!” – jegyezte meg egy másik.

Kérlek, fogadj örökbe engem is...!” – írta az egyik kommentelő, akinek szemlátomást tetszettek a nevelési szabályok.

https://www.tiktok.com/@casaranjuan/video/7137731684149005614?embed_source=null_null_null&is_from_webapp=v1&item_id=7137731684149005614&refer=embed&referer_url=metro.co.uk%2F2022%2F10%2F11%2Ftiktok-mum-admits-she-lets-her-children-swear-17540936%2F&referer_video_id=7137731684149005614





Ezeket olvastad már?
A férfiak csak ne gyászoljanak hetekig – eltemette újszülött babáját, kirúgták az édesapát

A férfiak csak ne gyászoljanak hetekig – eltemette újszülött babáját, kirúgták az édesapát

Az Androidosok dühöngenek: újabb hasznos funkciókat vettek el tőlük

Az Androidosok dühöngenek: újabb hasznos funkciókat vettek el tőlük

Emberölés Miskolcon: holttestet talált a rendőrség

Emberölés Miskolcon: holttestet talált a rendőrség

Megrázó fordulat a szentesi emberölés ügyében: holttan találták a gyanúsítottat

Megrázó fordulat a szentesi emberölés ügyében: holttan találták a gyanúsítottat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás